programma

 

Op 24 en 25 augustus wordt het weer genieten op de Kanaalconcerten. Een fantastisch nazomerfestival op de oevers van het Apeldoorns Kanaal. Niet alleen lekker eten, vooral ook schitterende optredens.

Nog even geduld voordat je hier het fantastische programma weer vindt. Er wordt op dit moment hard gewerkt om weer een geweldig weekend van te maken.
Blijf op de hoogte van de laatste updates via Facebook en Twitter.

We zien je graag weer in augustus!

Vrijdag 25 augustus

17.00
Smaakparade
17.00
Businessborrel
17.00
DJ Jazzper
19.00
Vermuyen & Friends
20.00
Zuco 103
22.00
DJ Jazzper
23.00
Afterparty met Als je later Big Band

Zaterdag 26 augustus

17.00
Smaakparade
17.00
Buurtborrel
17.00
DJ Jazzper
17.30
About the Bush
19.00
Bien Étonné
20.00
Trijntje Oosterhuis met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht
23.00
Afterparty met Skyblasters
* Genoemde tijden zijn richttijden, i.v.m. de weersomstandigheden kunnen bepaalde onderdelen verschuiven.

Smaakparade op de Kanaalconcerten

Wist je dat de Kanaalconcerten meer is dan alleen muziek?  

Lekker eten en drinken zijn onlosmakelijk verbonden met de Kanaalconcerten. Laat je verrassen op de Smaakparade, waar diverse restaurants uit onze eigen regio je graag laten proeven wat ze in huis hebben. Ze presenteren hun gerechten in kleine hapjes, zodat je van alles kunt proberen. 

De Smaakparade is vrijdag 24 augustus en zaterdag 25 augustus geopend.

 


Kom proeven bij...

Deelnemers Smaakparade 2018

 

Met de Valk Vers mobiele keuken brengt Van der Valk
Hotel Apeldoorn – de Cantharel de groene & gezonde oogst uit eigen groentetuin naar de Smaakparade! Wij geloven dat verse producten eerlijk en ambachtelijk worden gemaakt en bij voorkeur uit de streek komen. Speciaal voor dit weekend serveren wij twee paradepaardjes, begeleid met een mooi proefglas bijpassende wijn! 

Heb je al trek?

 

Gezelligheid, warmte en goed eten voor een redelijke prijs.
Dat is Leef. Ga er eens langs voor de borrel of gewoon om rustig een biertje te drinken. Leef is een beetje brasserie, met een vleugje restaurant. Geen lounge, maar ook geen bruine kroeg. Wat dan wel? Ontdek het zelf!

Meer over Leef...

 

  

‘Verse pasta op wielen! Vanuit een authentieke bakfiets bereidt De Pastafiets à la minute verse pasta gemaakt van biologische bloem. Met de beste ingrediënten worden diverse pasta’s gemaakt, waaronder de altijd geliefde pasta carbonara. Naast verse pasta’s worden er tijdens de Kanaalconcerten ook heerlijke bruschetta, tiramisu en arancini geserveerd.’

Meer pasta op de fiets...

 

Men neme een geweldige oldtimer Citroën-bus met grill en een hele enthousiaste kok. Vervolgens pak je de beste entre- cote van de Veluwe en die serveer je op een kraakvers broodje. Dat zijn J’ANTRECOTE en J'ANAVIN van Zorgeloos Feesten! Dus dat zit wel goed!

Zin in J'antrecote?

 

Sfeervol, gezellig, modern en veelzijdig zijn de steekwoorden voor Restaurant de Ruggestee in Hoenderloo. Op de Kanaalconcerten serveren ze een diversiteit aan heerlijke kleine gerechtjes, geïnspireerd op de seizoenen. U bent de gehele dag welkom om te genieten van de gerechtjes.

Kom je eten?

 

Deze coffee lovers kunt u wel vertrouwen voor een lekker bakkie. De twee zussen staan op de Smaakparade voor u klaar met hun geweldige espressobar. En natuurlijk kunt u ook bij ons theeleuten.

Bakkie doen?

 

Dit ouderwets gezellige restaurant verzorgt heerlijke gerechten die geheel zijn gemaakt van eerlijke en verse producten. In het menu worden ingrediënten verwerkt
die in die maand het beste tot hun recht komen en die de keukenbrigade zelf vindt in de natuur. Dus laat u verrassen door deze creatieve gerechten!

Mogen we je snel begroeten?